#1 Fra Behovsanalyse til Leveranse

Sd house fokuserer på løsningsorientert utviklingsarbeid.

Det viktigste ved våre leveranser er ikke programmet i seg selv, det er verdiskapnginen en løsning tilbyr våre kunder.

Image by Austin Distel

Kort om oss

sd house er et internasjonalt orientert utviklingshus. Som en løsningsorientert bedrift er vårt fokus å levere resultater som muliggjør raskere vekst og ekspansjon for våre partnere på en bærekraftig måte.

Vår geografiske lokasjon gir oss den fordel å være nær mange dyktige utviklere samt kort reisevei til partnere både i markeder østover så vel som vestover. Vi har sterk tro på at å kombinere sterke utviklere med kosteffektivitet gir oss gode fremtidsutsikter for partnere og oss selv.

An illustration with graphics about startup developement

Startup engasjement

​Vi har utbredt erfaring innen assistanse for nye digitale løsninger, raskt voksende start-ups, tech-innovatører og forretningsutviklere. Vårt senior-tunge team har ikke bare en sterk teknologisk bakgrunn, men også innsikt i forretningsutvikling og strategi.

Våre partnere verdsetter:

  • Senior utviklingsteam

  • Agile metoder

  • Resultat- og løsningsorentert arbeid

  • Vi jobber sammen

Produktutvikling

Når vi går igang med et nytt prosjekt er våre kunder trygge på at vi vil levere på kvalitet så vel som tid.

En gjentakende formodning fra våre partnere er å bli enige om "best practice" tilpasset dem, samt hvordan vi kan sammarbeide for å forbedre og sikre leveransen. Denne etiske instillingen er en driver i vårt arbeid, og har pålitelig vist seg å være en suksessfaktor for oss.

Vi verdsetter også nye utfordringer høyt, og er ikke trege til å tørre mestre ukjente områder. Avhengig av deres behov kan vi levere fullverdig end-to-end løsninger så vel som det som finnes imellom.

Illustration with concealed notifications
 

La oss ta en prat!

Callendar illustration

IT konsultasjon

Enten du ønsker å planlegge, endre eller styrke din forretning så vil det kreve utforming av strategi og resusplanlegging.

Som med de aller fleste forretningsområder, å utvikle en effektiv IT strategi er utfordrende i seg selv. Man vil kunne dra god nytte av tidligere erfaringer og dagsaktuell ekspertise.

Av den grunn, og ikke bare den grunnen alene, har vi sterk tro på at vårt varierte og senior-tunge team vil kunne hjelpe dem å finne en tid- og kosteffektiv IT løsning tilpasset behov, og samtidig dele og innføre tidsaktuelle tendenser fra IT sektoren.